Već dugo se spekuliše o tome da li je Teodora Džehverović bila u emotivnoj vezi sa biznismenom Ćazimom Osmanijem. Cela priča potresla je njene roditelje koji ne žele da prihvate da je to istina, a Ćazim se konačno oglasio i otkrio sve.

Naime, Teodora je tokom leta dva meseca provela u Poreču, upravo kod Ćazima u stanu, a on je objasnio šta se tom prilikom dogodilo.

"Ja ne pratim rijalitije, ali toliko čujem od prijatelja da me pominju. Ne znam šta da kažem tu da bi bilo lakše Teodorinim roditeljima", počeo je Ćazim, a onda je Teodorinim roditeljima uputio jasnu poruku.

"Oni bi trebalo svoju ćerku da pitaju, a ne mene preko vas", direktan je bio Ćazim.

"Ja se sa Teodorom znam, to je istina. Sarađivali smo i lepo smo ze družili. Želim joj da postane popularna kad već zna da peva i nadam se da ćete je i vi podržavati", priča Osmani.

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Kada je u pitanju Teodorino uživanje na njegovoj jahti, Ćazim nije negirao da je Džehverovićeva bila na njoj, ali na pitanje šta se dešavalo na njegovom brodu nije želeo da detaljiše.

"Ja stvarno ne znam ko šta priča... Sad ne mogu ništa više o tome, slobodno stavite tačku zauvek."

Međutim, na direktno pitanje da li je između njega i Teodore bilo nešto više od prijateljstva, Ćazim je kulturno odgovorio:

"Smatram da takva pitanja nisu pristojna. To je sve od mene", ljubazno je odgovorio Osmani.

Podsetimo, Teodora je u više navrata u Zadruzi rekla kako je kod Osmanija u Poreču, u čijoj je diskoteci pevala, bila isključivo poslovno, da je tu snimala spotove, te da mu se i danas obraća na "vi".

FOTO: PRINTSCREEN

(Kurir.rs/Telegraf)

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori