Dejvid Bouvi je nakon smrti svoje bogatstvo od 100 miliona ostavio supruzi i deci. Ipak, deo su dobile još dve žene. Jedna je dadilja koja je čuvala njegovog sina, a druga je Koko, žena koja je izvukla Bouvija iz mrtvih.

Koko Švab je žena koja je za Dejvida Bouvija bila sve.

Surogat majka, pas čuvar i žena koja drži bič.

Upoznali se sredinom sedamdesetih, kao moćnog menadžera prepoznala je tadašnja Dejvidova supruga slavna Endži.

A Koko, koja je završila novinarstvo i govorila više jezika posao PR je oberučke prihvatila.

Uskoro je bila suočena sa činjenicom da gleda kako njenog poslodavca svikradu, kako mu pod nos stavljaju kokain da bi videli da li diše, a da se on  topi i nestaje. Od depresije i muke.

Onda je rešila. Nema posla, ako nema poslodavca. Rešila je da uzme stvar u svoje ruke. Počela je lično da proverava sve račune, da potpisuje isplate, a do Bouvija ste mogli da dođete samo ako ona odobri, čak i ako ste mu supruga.

Tada je Endži postavila ultimatum: “Ili Koko ili ja!”.
Bouvi je navodno rekao: “Koko mi je neophodna”.


Koko je zaista mogla sve. Od roditelja je nasledila umetničku crtnu i znanje da vlada sobom u nemogućim situacijama. Njen otac je bio slavni fotograf u Nemačkoj pre i za vreme Drugog svetskog rata. Proslavile su ga fotografije iz koncentracionih logora, u koje je išao u tajnosti, samo da bi pronašao svoju majku. Nakon rata, on i supruga, psihoterapeut, otišli su u Ameriku. Tamo je Koko odrasla.

Kada sam sreo Iman, jedino o čemu sam mogao da mislim su imena naše buduće dece, a gledao samje prvi put, rekao je Bouvi

Da li su Koko i Bouvi bili ljubavnici? Možda, nekada na početku njihove veze, ali to nikada nisu potvrdili.

Kažu da je ona bila spremna da sve učini za njega. Bila je spremna i da umre za njega.
Njena upornost se isplatila. Bouvi je konačno završio priču sa zavisnošću, zaposlio je ozbiljne menadžere koji su znali kako treba da troši zarađeni novac i ponovo je postao zvezda.

Ako gledate stare, ali i novije snimke, nikada nećete videti kraj njega Koko, iako je ona do samog kraja bila veoma važna za njega i njegovu karijeru. Njoj je privatnost bila veoma važna, a on je to poštovao.


Koko je imale veze i vezice, a za Bouvija je uvek govorila da joj je pravi prijatelj.


Slavni muzičar, ipak je bio malo rečitiji kada je pokušao da opiše svoj odnos sa Koko.


- Ona je najvažnija osoba za mene. Kada sam sredinom sedamdesetih bio potpuno lud, ona je jedina imala snage da mi kaže da sam kreten i da treba da se menjam - izjavio je pevač 1987. godine.


Pesma “Never Let Me Down”, posvećena je upravo Koko.- To je verovatno najemotivnija pesma koju sam napisao, a da je u direktnoj vezi sa mojim osećanjima prema nekome - rekao je Bouvi.

I tako, nakon smrti joj je ostavio dva miliona evra i nešto mnogo vrednije.

Odredio je da upravo Koko, ukoliko se nešto dogodi Iman i njemu, bude staratelj njegove ćerke Aleksije.
Jedino je u nju imao poverenja.

zena

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori