Šarmantne fotografije koje su vojvokinja i vojvoda od Kembridža objavili prve su zvanične fotografije 17-mesečnog princa nakon što je u julu napunio godinu dana.

U kraljevskoj rezidenciji u Londonu, čuvenoj Kensington palati u kojoj žive princ Vilijam i Kejt Midlton sa svojim sinom prvencem, uveliko se širi praznična atmosfera.

Za nekoliko meseci njihov porodični dom postaće bogatiji za još jednog člana, a do tada maleni princ Džordž i još uvek jedini ljubimac celog Ujedinjenog Kraljevstva, ponosno se šepuri pred objektivima fotoaparata.

Džordž nema još ni dve godine, tačnije sedamnaest meseci, a deluje tako odraslo. U dugim čarapama do kolena, pantalonicama, beloj tradicionalnoj košulji i pletenom teget prsluku ukrašenom likovima stražara izgleda ljupkije nego ikada.

Plavokosi mezimac jako podseća na svog tatu iz ranih dana, ali je od mame nasledio "rupice" na obrazima, takozvane smejalice.

Šarmantne fotografije koje su vojvokinja i vojvoda od Kembridža objavili prve su zvanične fotografije 17-mesečnog princa Džordža nakon što je napunio godinu dana u julu, prenosi Dejli Mejl.

Izvor: Kurir

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori