Stručnjaci za lepotu tvrde da je potrebno samo sedam minuta da zablistate i "zamaskirate" nedostatke.

Dan je (pre)kratak za sve što želite da uradite, a predstavnice lepšeg pola su nezadovoljne ako ne stignu da se tip-top srede za izlazak. Stručnjaci za lepotu imaju rešenje, a tvrde da je potrebno samo sedam minuta da zablistate i "zamaskirate" nedostatke. Zato, ne gubite vreme!

* Nervirate se jer niste stigli da operete i isfenirate kosu? Uvek pri ruci imajte šampon za suvo pranje, stavite ga i napravite frizuru za minut. Ako ga nemate, na teme nanesite talak i dobro ga protresite prstima kroz kosu. Ukoliko nosite šiške, operite samo njih, a osatatak kose pokupite u rep ili punđu i delovaćete seksi i elegantno.

* Nemate vremena da se našminkate? Preskočite podlogu, samo nanesite tečni puder i izgledaćete sveže. Senka za oči i ajlajner takođe nisu neophodni, ali rumenilo ne smete da zaboravite, jer je najefektnije. Dobra stvar je što njega možete da stavite bilo gde, usput, u liftu, automobilu, autobusu, a nije vam potrebno ni ogledalo jer su dva, tri poteza sasvim dovoljna.

* Sa crvenim karminom svaka dama deluje doterano, a dovoljan je tanak sloj da zablistate. Parfem neka vam uvek bude u torbi, stavite ga dok čekate lift ili jurite niz stepenice.

* Da, ali šta da obučem, pitaju se dame i kad imaju i kada nemaju vremena. Stilisti savetuju da u garderoberu UVEK imate spremnu haljinu za "hitne slučajeve", koju ćete da obučete za nekoliko sekundi i rešite problem gornjeg i donjeg dela.

Izvor: Novosti

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori