Pantalone smo nosile tokom zime i pravo je vreme da letnje dane provodimo u lepršavim i udobnim haljinama.

Međutim, kada je potrebna idelana haljina za posao, ona mora da izgleda lepo. Videli smo veliku količinu stilova, ali kako izabrati onu koja izgleda profesionalno, ali je dovoljno udobna i izgleda neverovatno na nama, nije skupa, ali nije ni jeftina, dovoljno trendi, vrišti uspeh i vrlo je lako nositi i stilizovati.

Dakle, hajde da pogledamo četiri modela letnjih haljina koje su savršen izbor za posao, a vi proverite svoj spisak za kupovinu.

1. Košulja-haljine

Oni su ogroman hit ovog leta i mislimo da su najbolja modna inovacija do sada. One izgledaju fantastično sa klasičnim nude Louboutin cipelama, ili čak baletankama, sa velikom torbom i sakoom na vrhu.

2. Kežual haljine sa printom

Ove haljine nisu za sve vrste poslova, ali neke devojke mogu da ih nose. One izgledaju predivno sa baletnakama, visokim potpeticama i blejzerom na vrhu.

3. Retro ženstvene haljine

Kada birate retro ženstvenu haljinu, setite se naših majki. Haljina je dužine do kolena, sa štampom iz 70-ih, izrađena od super laganih tkanina. Nosite je u kombinaciji sa visokim štiklama, velikom torbom, dečačkim blejzerom na vrhu.

4. Kalsična haljina

Klasična kancelarijska haljina nikada ne izlaze iz mode. Ova haljina je vrlo profesionalna, ženstvena, sledi liniju tela, izgleda sjajno sa klasičnim potpeticama i sa sakoom na vrhu. Možete izabrati i kožnu jaknu da malo unapredite svoj kancelarijski look.

Izvor: grazia

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori