U trendu su uži krojevi, koji prate liniju tela, sa kraćim ili dužim nogavicama, a odlično idu uz cipele s platformom, visokom štiklom ili ravnu obuću.

Poznate dame ove sezone "paradiraju" u kombinezonima, elegantni i atraktivni modeli uvek privlače pažnju. Procvat u svetu mode doživeli su 70-ih godina, a modni kreatori ih prilagođavaju i najsvečanijim događajima, tako da se mogu videti na "crvenom tepihu". Bilo da su od tekstila ili teksasa, apsolutno dominiraju u novim kolekcijama za proleće i leto. Rado ih nose i svetske zvezde poput Kire Najtli, Dakote Džonson, Sare Džesike Parker, Alekse Čung i Gven Stefani.

U trendu su uži krojevi, koji prate liniju tela, sa kraćim ili dužim nogavicama, a odlično idu uz cipele s platformom, visokom štiklom ili ravnu obuću. Nećete pogrešiti ni ako se odlučite za sportske modele, koji se sjajno kombinuju s modernim patikama.

Kombinezoni su veoma efektni, naročito u popularnom cvetnom dezeu, tako da stilisti preporučuju da modne detalje svedite na minimum. Dovoljan je efektan tanji kaiš, minđuše i tašna usklađena sa obućom.

Izvor: Novosti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori