Da li se pronalazite?

#1. Vaša mama ne podnosi vašu garderobu. Iskreno bili biste zabrinuti da nije tako.

#2. Kada vidite neki komad garderobe odmah u glavi možete da smislite barem tri kombinacije kako biste to mogli da nosite. Inače ne vidte smisao zbog čega biste to kupile.

#3. Vaš dečko “ne kapira” šta vi nosite. A vi se nasmejete jer znate da to zapravo znači da nije crno i usko.

#4. Možete da uđete u najgoru radnju na svetu i da u njoj nađete sjajan komad. Vi ste kao ljudski prateći projektil – za cipele!

/

#5. Vi ste smejete u lice kada neko govori o tome “what not to wear” – ko kaže da crno i braon ne idu zajedno?

#6. Ne partite slepo trendove jer znate šta je vaš stil, a šta nije. Ponekad se osećate kao da ste jedina žena na planeti koja nikada nije nosila sivi lak za nokte.

#7. Kada uradite nešto iz hira, kao što je totalna promena frizure, to vam najčešće odgovara. Nema kajanja, ali vi se totalno uklapate u svaku veliku promenu koju učinite.

#8. Prijatelji kupuju za vas kada vi niste u mogućnosti. Šiping ne funkcioniše iz svih zemalja, ali ukoliko nađete nekoga ko to može da vam nabavi direktno, nećete se ustručavati to da im tražite, jer ta krpica je nešto što apsolutno morate da imate.

#9. Ljudi vas stalno pitaju gde ste nešto kupili. A vi volite da ih iznenadite kada kažete da je to u pitanju H&M jer oni uvek očekuju da je vaša garderoba skuplja nego što to zaista jeste.

#10. Kada pomognete prijateljima da izaberu garderobu, oni uvek izgledaju sjajno u tome. A onda vas pitaju da li možete da dolazite svakoga dana da ih oblačite.

#11. Radije biste trpeli bolove nego imali loš outfit. To je ona vanvremenska izjava Keri: “Ove cipele ubijaju moja stoala, ali ja ih obožavam.”

/

#12. Možete skoro uvek da iskombinujete outfit praktično ni iz čega. Vi možete da izađete na kraj sa svim.

#13. Imate skoro fotografsko pamćenje za outfite koje vam se svide na drugim devojkama i možete da ih reprodukujete na sebi bez toga da morate da odete da kupite takvu garderobu. Jer vi nikada nećete nikoga iskopirati kompletno.#15. 

#14. Prijatelji vam šalju fotke iz radnje da bi ih posavetovali da li to da kupe. Oni samo stoje u kabini, nervozno iščekujući vaš odgovor.

#15. Vaši prijatelji obožavaju trenutak “čišćenja” vašeg ormana. Zato što oni to zovu free shopping. 

Izvor: Cosmopolitan

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori