Ljubav je prevrtljiva stvar koja umije da se obije o glavu kada se pogrešno shvati ili u njoj pretjera.

Ova Britanka vrlo glasno pričala o svojim iskustvima te vrste i predstavljala se kao seks ekspert, a njen bivši suprug Stiven pristao je da imaju otvoren brak. Nakon njegove smrti, Luiza je nastavila da eksperimentiše sa nekoliko partnera istoveremeno. Priznala je i da nikada nije imala grižu savesti.

Čak ni kada bi postelju delila sa oženjenim muškarcima, a po njenoj račnici - spavala je sa više od 80 zauzetih. Godinama je bila oštar protivnik monogamije i ohrabrivala je druge na otvorene veze, ali posle 15 godina lutanja ona je prošle godine promenila svoj način života i stavove iz korena.

Naime, 45-godišnja brineta upoznala je 12 godina mlađeg Metjua, sa kojim je sada u monogamnoj vezi. Upoznali su se kroz poslovan razgovor, ali su vrlo brzo shvatili da postoji hemja između njih. Dogovorili su se da se nađu u lobiju hotela u kom su boravili, gde su čitavu noć proveli u prijatnom ćaskanju.Posle samo nedelju dana poznanstva objavili su veridbu! Dogovorili su se da se nađu u lobiju hotela u kom su boravili, gde su čitavu noć proveli u prijatnom ćaskanju. Posle samo nedelju dana poznanstva objavili su veridbu! "Na moj vlastiti užas, počele su da mi nedostaju sve one svakodnevne stvari iz normalnih veza.

Biti vjeran je stvarno dosadna stvar. Zašto svoju ljepotu podariti samo jednom muškarcu, pustite i drugima da uživaju u njoj a i vi u njima. Svaka žena bi trebala varati muškarca iz par razloga - kako bi sačuvala svoju mladost i kako bi se zauvijek osjećala poželjnom.

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori